Ο Περίγυρος είναι το Νούμερο Ένα ψητοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη εδώ και χρόνια. Καθιέρωσε σημαντικές διαφορές στο γρήγορο φαγητό στην Αλεξανδρούπολη, φέρνοντας πρώτος, νέες γεύσεις όπως σνίτσελ γεμιστά και διάφορες γεύσεις με κοτόπουλο όπως σουβλάκι κοτομπέϊκον, φιλέτο κοτόπουλο και άλλα.

Στον Περίγυρο μας ενδιαφέρει η γεύση και η ποιότητα. Μας ενδιαφέρει η ποικιλία. Οι πελάτες μας ξέρουν ότι εδώ μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε ένα πλούσιο μενού, ανάμεσα σε πίτα με γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο, μπιφτέκι χοιρινό ή κοτόπουλο, απλό ή γεμιστό, σνίτσελ απλά ή γεμιστά, ρολά, πανσέτα, παναρισμένα σουβλάκια και άλλες απίθανες γεύσεις.

Όλες μας οι λιχουδιές προσφέρονται και σε μερίδες σε πιάτο και μπορείτε να τις απολαύσετε είτε στο χώρο μας είτε στο σπίτι.

ΤΩΡΑ στον Περιγύρο μπορείτε να δοκιμάσετε και απίθανα Burgers και club με γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο!

Μεγάλη σημασία δίνουμε στα υλικά που χρησιμοποιούμε. Τα κρέατα μας είναι πρώτης ποιότητας, προσεκτικά επιλεγμένα από επώνυμους, φέρεγγυους προμηθευτές. Οι σαλάτες μας περιέχουν φρέσκα υλικά από την τοπική αγορά. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι χρησιμοποιούμε extra παρθένο ελαιόλαδο!

Όλα νόστιμα, όλα στα κάρβουνα, όλα εκλεκτά… όλη η γεύση είναι Περίγυρος!

Ο νοστιμότερος γύρος στην Αλεξανδρούπολη και δεκάδες ακόμη γεύσεις σας περιμένουν εδώ!

Θα μας βρείτε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 365.

Σας περιμένουμε και… καλή σας όρεξη!